»

Tuesday, August 19, 2008

1st entry....

erm...
ni first time aku nak tulis blog... ntah ape yang membuatkan aku terbukak hati nak tulis blog neh.. aku pun x tau... walaupun sebelum ni aku mmg suke intai2 blog org.. bace2 luahan hati org.. sibuk2 jer bce citer org.. hehehhe..
aku pun x dapat nak jangke bape lame jangka hayat blog aku neh.. bg aku blog neh sme jer mcm tulis diari.. hehhe.. mase zaman kecik2 dulu aku penah la ader diari.. tapi sumenyer xpenah ditulis... yer la.. bukan hari2 ader jer benda interesting yg berlaku pd kite kan???.. jd berlapuk la diari aku.. arap2 benda tu x jd la kat blog aku.. ( wah2 arapan sgt tinggi .. jgn hangat2 taik ayam dah ler...)
alang2 dah stat entry neh.. aku just nak share feeling aku time neh.. (kalau ader la yg sudi bce)...
kamis neh aku aku bertolak g bp.. wah.. x sabar2 lagi rasenye.. ye la.. nak attend 1st konvo... kene la xcited sket... rse cam bangge lak dapat abeskan diploma walaupun x cemerlang giler.... stakat ok jer la... (2nd class jer) tu yg aku kesalkan... tp benda dah jd nak buat cane kan?? patutnye dulu aku patut pikir benda tu... maybe nt bile aku smbg degree aku dapat blaja la dr ape yg aku telah lalui...
sebelum g bp aku singgah kat kl tuk saing ngan member baik aku.. FAZRINA HAZIRAH BINTI AB AZIZ ... hah!! sure die bangge gile dgn statement aku neh.. walopun aku slalu gaduh ngan die n slalu la gak tak puas hati ( kdg2 jer) mse time study dulu.. tp itu cite dulu... ape la erti persahabatan kalu x der masam, masin n manis nyer..
wah2.. da byk gak aku melalut.. cdgnyer nak buat 1st entry yg simple jer... tp da terover la plak..
huahuahuah

0 comments:

Post a Comment